FC Iliria

Postfach 505
4502 Solothurn
Vereins-Nr: 13051

Teams:        13
Region:       SKFV

 

SOFV Rangliste - Resultate
SOFV Rangliste - Resultate

Offizieller Ausrüster

albanisport für alle Iliria Fans.

lokal.ch Junioren Sponsor

Dokumente zum Herunterladen

Trainingszeiten Saison 2017 - 2018

Erste Mannschaft: 

Mittlere Brühl, Solothurn, Mittwoch und Freitag um 19.30 Uhr

Zweite Mannschaft:

Mittlere Brühl, Mittwoch und Freitag um 21.30

Junioren A+:

Mittlere Brühl, Solothurn, Mittwoch und Freitag um 19.30 Uhr

Junioren C+D+E:

Mittlere Brühl, Solothurn, Mittwoch und Freitag um 18.00 Uhr

Junioren F + G:

Mittlere Brühl, Solothurn, Mittwoch um 18.00 Uhr

Senioren 30+ und 40+:

Mittlere Brühl, Mittwoch 19.30

Hallen Training November - März Kantischule

Erste Mannschaft: Freitag 20.00

Zweite und Junioren: Mittwoch 19.30

Senioren und Veteranen: Dienstag in Derendingen 20.00

UKSHFZ

Tupanat e FCI: Klubi "Drita"
Tupanat e FCI: Klubi "Drita"

Klubet shqiptare të futbollit në Zvicër nën një kupolë

Mbi 23 klube të futbollit të shqiptarëve në Zvicër, janë bashkuar dhe kanë krijuar Unionin e Futbollit Shqiptarë në Zvicër. Ndiqeni reportazhin e realizuar nga RTK për të mësuar më shumë.

 Përmes Unionit, ata synojnë ngritjen e nivelit të futbollistëve shqiptarë. Duan të krijojnë ura lidhëse mes klubeve shqiptare në Zvicër, atyre në vendlindje dhe një bashkëpunim më të avancuar me autoritetet zvicerane të futbollit.

Merret vesh se me bashkimin e klubeve shqiptare në një Union, klubet shqiptare të futbollit do të organizojnë “Kupen e Unionit”.

Në plan të këtij projekti është poashtu krijimi i përfaqësuese së Unionit e përbëre nga lojtarë më të klubeve shqiptare në Zvicër.